Metaltown

Hejsan hoppsan i det fina vädret! Alla vakna än?
Underbart väder idag och mitt humör är verkligen på topp. Ska snart dra till Lund där min älskling jobbar och möta upp honom. Sedan ska vi köra till Göteborg (kungsbacka) som jag kommer ifrån, där ska vi vara i helgen och dels laga bilen för den klarade inte besiktningen och imorn (lördag) ska vi på metaltown! Blir bara en dag men vi ville mest se august burns red! Ska bli otroligt roligt att få göra något själva, bara vi två. Ska bara ta det lugnt, träffa underbara människor, dricka öl/cider och sitta i solen hela dagen/kvällen. Kommer bli en underbar dag, det är jag övertygad om.

Sen på söndag ska vi grilla med min käre far innan vi kör hemåt igen. Tror vi kör hem ganska tidigt för S ska ta certifikat på onsdag och behöver plugga tills dess. Ska även förhöra honom i bilen på vägen upp. Får se hur det går. Stakar mig väldigt mycket när jag ska läsa på engelska även om jag är duktig på engelska, haha!

Jaja, ni får ha en underbar helg alla ni! Hörs på söndag igen.

Kommentarer
Postat av: Alina

Godmorgon! Hoppas du får en bra dag! =)

2009-07-01 @ 14:02:20
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

Peace

2009-07-01 @ 18:00:11
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Tusen tack : ) Säg till din frisör att du fortfarande vill vara BLOND, men att du skall få det lite mer naturligt genom några steg mörkare slingor. Säg att det är viktigt att det inte blir för mycket eller mörkt på en gång, för då kan det uppfattas som grått : )

2009-07-03 @ 19:58:34
URL: http://lindablom.se
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Klaaart det är okej : )

2009-07-13 @ 11:13:53
URL: http://lindablom.se
Postat av: sandraochsofia

:)

2009-07-13 @ 13:30:19
URL: http://www.metrobloggen.se/ohmydays

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0